Lotte van Lith

Lotte van Lith. Foto: RUUDPOS.NL

www.alotofcomplexity.nl
www.alotofcomplexity.com
www.lottevanlith.nl
lotte@alotofcomplexity.com

A Lot Of Complexity
Lotte van Lith
Schellingwoudegracht 35
3826 CM Amersfoort
+ 316 1222 42 45

A Lot Of Complexity

Positieve desintegratie als theorie kwam elf jaar geleden op mijn pad. Wat een intense ontmoeting! Dabrowski’s visie resoneerde intuïtief sterk met persoonlijke ervaringen; het proces positieve desintegratie ervoer ik al geruime tijd. Sindsdien verzorg ik vele activiteiten en begeleiding rondom humanistische ontwikkelingspsychologie, begaafdheid en creativiteit, onderwijl het proces ook volop in beweging blijft, ‘binnenin’.

Binnen mijn eigen bedrijf A Lot Of Complexity verzorg ik verdiepingsmodules waarin particulieren en professionals leren over het proces positieve desintegratie. Daarnaast coach ik begaafde jongeren en volwassenen n hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en ben ik als docent onder andere verbonden aan de School of Thinking, Vrije Universiteit Brussel. Als spreekster verzorg ik op internationaal niveau lezingen over positieve desintegratie en begaafdheid. Mijn boek Intens Mens is in 2021 gepubliceerd en ik draag regelmatig bij aan innovatieve publicaties rondom begaafdheid. Daarnaast creëer ik blogs en lyrische podcasts over levenskunst met mijn dierbare én muzikale partner. Ah, en laten we onze zinderend lieve dochter Linn niet vergeten, de grootste leraar in levensvreugde en prioritering!

Mijn missie is dat we als mensen onszelf leren begrijpen en invoelen als mensen, als deel van natuur en als inherent, soms kwetsbaar maar ook dankbaar mooi met elkaar verbonden. Daarnaast draag ik er via talrijke activiteiten graag aan bij dat begaafde personen met zingeving, in verbinding en in volle expressie van hun creativiteit leven.

Voor de Kenniscommunity Positieve Desintegratie houdt Lotte zich bezig met onderzoek.

Begeleiders