Roel Iken

Roel Iken

R.iken@icloud.com

ArtistIQ Creatief!
Roel Iken
Hindenweide 8
2727 GZ Zoetermeer
+31 6 246 414 28

Logo Roel Iken

Creativiteit gebruiken als middel tot ontwikkeling en groei, dat is wat ik eigenlijk altijd al wilde. Ik had het gevoel, de wens, maar ook de drang om mezelf te uiten, iets van mezelf te delen en mooie dingen te maken. Zoekend, al had ik geen idee naar wat precies.

Een paar jaar geleden maakte ik kennis met de theorie van positieve desintegratie. Het gaf me heldere inzichten over mijn eigen levensloop met – al kende ik het begrip toen nog niet – meerdere momenten van desintegratie. Het hielp me ook om een meer creatieve weg in te slaan. Dat voelde prettig: eindelijk weer iets nieuws ondernemen, nieuwe dingen leren.

Het was fijn om mee te mogen werken aan dit project. Als illustrator is het heerlijk om ideeën en concepten te kunnen visualiseren en tot leven te brengen. De TPD bevat hiervan genoeg om mee aan de slag te gaan. 

Het zijn geen exacte weergaven van de ontwikkellagen of overprikkelbaarheden, dat heb ik ook niet geprobeerd. Het zijn persoonlijke interpretaties, soms maar van een enkel aspect. Ik moedig iedereen dan ook aan om de plaatjes op zijn of haar eigen manier uit te leggen.

Begeleiders​